ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Συρόμενες ντουλάπες

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Όταν κάνουμε επιλογή συρόμενης ντουλάπας θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το επιπρόσθετο βάθος που έχει η ντουλάπα λόγω των σιδηροδρόμων και του συρόμενου μηχανισμού. Ένας μέσος όρος συνολικού βάθους μίας ανοιγόμενης ντουλάπας είναι τα 60εκ. ενώ σε μία συρόμενη αυτό αυξάνεται στα 68-70εκ.

Ο βασικός λόγος να επιλέξουμε μία συρόμενη ντουλάπα, δεν είναι άλλος από τη διακόσμηση. Λόγω του ότι στην πλειοψηφία των συρόμενων πορτών υπάρχει ένα πλαίσιο αλουμινίου περιμετρικά στην κάθε πόρτα, δίνει την ευχέρεια να χρησιμοποιηθούν πληθώρα υλικών και χρωματισμών σε πολλές επιλογές.Επιπλέον μας δίνεται και πιο εύκολα η δυνατότητα ανανέωσης σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα λόγω χαμηλού κόστους αλλά και διαδικασίας Στις ανοιγόμενες πόρτες η αισθητική που μπορεί να δοθεί στο σύνολο είναι περιορισμένη, αφού η ντουλάπα χωρίζεται σε στενές κάθετες λωρίδες που έχουν πλάτος έως 60εκ. Αυτός ο περιορισμός τίθεται λόγω του ότι μία ανοιγόμενη πόρτα «κρέμεται» σε μεντεσέδες, συνεπώς δεν είναι σωστό να κατασκευαστεί σε φάρδος μεγαλύτερο των 60εκ γιατί θα κρεμάσει.

Η αισθητική των μακρόστενων κάθετων λωρίδων μπορεί να τονιστεί με όμορφες μεγάλες κάθετες λαβές. Εξ’ άλλου σε μία συρόμενη ντουλάπα, που είναι μία ίσια επιφάνεια, το στοιχείο διακόσμησης δεν είναι μόνο τα πόμολα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω για να βρείτε αυτό που σας εκφράζει και ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας.

 Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

Σχέδια & Προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ανοιγόμενες ντουλάπες

Ανοιγόμενες ντουλάπες

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου μας, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας...

Dress Room

Dress Room

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Όμως, ο βασικός στόχος...