ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αν θέλετε να θωρακίσετε το σπίτι σας με μια πόρτα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψετε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά το χρηματικό ποσό το οποίο μπορείτε να διαθέσετε θεωρείτε πως δεν είναι αρκετό τότε οι πόρτες ασφαλείας που είναι επενδυμένες με laminate αποτελούν τη λύση.

Είναι εξίσου ασφαλείς αλλά και όμορφες με πόρτες ασφαλείας που είναι επενδυμένες με άλλα πιο ακριβά υλικά. Επίσης οι πόρτες ασφαλείας με laminate βγαίνουνε σε πολλά σχέδια παντογράφου και είναι ιδιαίτερα όμορφες και κομψές. Στην εταιρεία μας θα βρείτε πόρτες laminate με λεπτά σκαλίσματα είτε και πόρτες laminate με πιο φαρδιά σκαλίσματα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ LAMINATE ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Οι πόρτες ασφαλείας που είναι επενδυμένες με laminate είναι απόλυτα ασφαλείς και αξιόπιστες καθώς δεν φθείρονται με την πάροδο του χρόνου και δεν παρατηρούνται αλλοιώσεις στο χρώμα του. Ωστόσο συνιστάται για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους όπως οι πόρτες ασφαλείας των κεντρικών εισόδων των διαμερισμάτων και όχι της εισόδου της πολυκατοικίας καθώς σε επαφή με τους εξωγενείς παράγοντες του καιρού δεν παρουσιάζει την ίδια αντοχή στο χρόνο.

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ LAMINATE ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

Προμηθευτείτε από την Porta kasimatis αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις laminate. Μην διστάσετε να μας καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα e-mail προκειμένου να σας ενημερώσουμε ακόμη καλύτερα για τα προϊόντα που προτιμήσατε.

Μπορείτε ακόμη να μας επισκεφτείτε στο φυσικό κατάστημα μας και να μιλήσετε με κάποιον από στους ειδικούς στα συστήματα ασφαλείας. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τις ανάγκες του σπιτιού σας αλλά να μας πείτε και μερικά πράγματα για το πως θα θέλατε να είναι η θωρακισμένη πόρτα για να συμφωνεί με το προσωπικό σας γούστο κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε σπίτι σας το κατάλληλο προϊόν.

Το παρακάτω χρωματολόγιο είναι ενδεικτικό:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Φυσικός καπλαμάς

Φυσικός καπλαμάς

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ & ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού...

Επενδύσεις αλουμινίου

Επενδύσεις αλουμινίου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν χρειάζεστε μία πόρτα ασφαλείας η οποία θα παρουσιάζει αντοχή στο χρόνο αλλά και στις...

Επενδύσεις Λούστρου

Επενδύσεις Λούστρου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή...