ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ & ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού ξύλου που με τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσθέσει, στην πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξουμε, τη φυσική ομορφιά που κρύβεται στο εσωτερικό των κορμών των δένδρων.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ALFINO DOOR

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πόρτες ασφαλείας επενδυμένες με την καλύτερη ποιότητα φυσικού καπλαμά που κυκλοφορεί στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά. Ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα και δείτε και από κοντά πόσο λείες μπορεί να είναι οι επιφάνειες. Θα παρατηρήσετε επίσης πως η ομοιoγένεια και η ομοιομορφία τους τα καθιστά ιδανικά για την εφαρμογή τους στις επιφάνειες των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

  • Οι επενδύσεις φυσικού καπλαμά – ξύλου – λούστρου για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας διατίθενται σε Ανιγκρέ – Δρύς – Κερασιά – Οξιά – Μαόνι σε όλες τις αποχρώσεις του λούστρου.
  • Για την καλύτερη προσέγγιση του χρώματος που επιθυμείτε θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιο δείγμα εκτός και αν σας καλύπτει το δειγματολόγιο που θα δείτε στο κατάστημα μας.
  • Υπάρχει και ο τεχνητός καπλαμάς που είναι πάλι λούστρο με επεξεργασία και τα νερά του είναι πιο επιμελημένα, ισόβενα χωρίς να κάνουν ρόζους ή σημαδάκια που μπορεί να έχει μια επένδυση φυσικού ξύλου.

Προτού προχωρήσετε σε κάποια βιαστική κίνηση επιλέξτε να ακούσετε τη γνώμη των ειδικών. Δείτε αν ο φυσικός καπλαμάς θα είναι το κατάλληλο υλικό για την πόρτα ασφαλείας που επιθυμείτε ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να τοποθετηθεί.

Προσέξτε επίσης τις πιστοποιήσεις για το είδος του υλικού του καπλαμά που επιλέγετε. Αναρωτηθείτε αν το προϊόν είναι όντως επενδυμένο με φυσικό καπλαμά όπως το επιλέξατε ή είναι κάποιου είδους ψεύτικου καπλαμά που κάποιος προσπαθεί να σας το προωθήσει ως φυσικό.

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Πόρτα Κασιμάτης  θα βρείτε εγγυημένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας γιατί αυτό το οποίο κυρίως στοχεύουμε είναι η ικανοποίηση του πελάτη που σε βάθος χρόνου θα δικαιώσει και θα βοηθήσει τη δουλειά μας.

Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Επενδύσεις Laminate

Επενδύσεις Laminate

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν θέλετε να θωρακίσετε το σπίτι σας με μια πόρτα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψετε εσάς και...

Επενδύσεις αλουμινίου

Επενδύσεις αλουμινίου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν χρειάζεστε μία πόρτα ασφαλείας η οποία θα παρουσιάζει αντοχή στο χρόνο αλλά και στις...

Επενδύσεις Λούστρου

Επενδύσεις Λούστρου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή...