ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αν χρειάζεστε μία πόρτα ασφαλείας η οποία θα παρουσιάζει αντοχή στο χρόνο αλλά και στις άσχημες καιρικές συνθήκες τότε θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε μια πόρτα ασφαλείας επενδυμένη με αλουμίνιο.

Δεν είναι τυχαίο που το αλουμίνιο χρησιμοποιείται στις μέρες μας σε μεγάλο εύρος στην κατασκευαστική βιομηχανία. Είναι σίγουρο, ακόμη κι αν δεν το έχετε προσέξει, πως έχετε συναντήσει το αλουμίνιο σε στέγες, υαλοστάσια, πάνελς, συστήματα θέρμανσης καθώς επίσης και σε προκατασκευασμένα κτίρια αλλά έχετε δει ακόμη περισσότερες χρήσεις του.

Ο λόγος που προτιμάται το αλουμίνιο ως υλικό κατασκευής σε όλες αυτές τις περιπτώσεις κατασκευών, αλλά και στις πόρτες ασφαλείας, είναι κυρίως οι ιδιότητές του ως υλικό που του προσδίδουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Μεγάλη αντοχή.
 • Ανθεκτικότητα στις καιρικής συνθήκες.
 • Διατήρηση των αρχικών ιδιοτήτων ακόμα και μετά το πέρας του χρόνου.
 • Ευελιξία στο σχεδιασμό.
 • Μικρή έως καθόλου συντήρηση. Οι πόρτες ασφαλείας που είναι επενδυμένες με αλουμίνιο δεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη συντήρηση πέραν του συνήθη καθαρισμού.

Έτσι μπορείτε να κερδίσετε τα χρήματά σας σε βάθος χρόνου καθώς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για την ασφάλειά σας καθώς θα έχετε επιλέξει ένα υλικό με μεγάλη διάρκεια ζωής που θα διατηρηθεί αναλλοίωτο και θα ομορφαίνει το χώρο σας χωρίς να εμφανίζει σημάδια φθοράς.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου σε λευκό, σε διάφορες αποχρώσεις απομίμησης ξύλου και με INOX λεπτομέρειες για πιο μοντέρνες περιπτώσεις.
 • Πολλά σχέδια αλουμινίου κλασικά, παραδοσιακά και μοντέρνα.
 • Οι επενδύσεις αλουμινίου είναι 1mm, 1,5mm και 2mm (όταν το σχέδιο είναι εσοχή) και η βαφή είναι ηλεκτροστατική.
 • Τα πάνελ αλουμινίου μοντάρονται με mdf, με pvc, με μονωτικό υλικό ντάου και με κόντρα πλακέ θαλάσσης αναλόγως την επιλογή του πελάτη.
 • Περβάζια αλουμινίου καρέ ή κανονικά πομπέ ή με σχέδιο και κάσα για κάλυψη λαμπά-τοίχου όταν χρειάζεται.
 • Ιδανική περίπτωση για πορτες ασφαλειας που εκτίθενται σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Το παρακάτω χρωματολόγιο είναι ενδεικτικό:

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ PRESSED:

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ LINEA:

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ INOX:

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ:

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ PRESTIGE:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Επενδύσεις Laminate

Επενδύσεις Laminate

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν θέλετε να θωρακίσετε το σπίτι σας με μια πόρτα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψετε εσάς και...

Φυσικός καπλαμάς

Φυσικός καπλαμάς

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ & ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού...

Επενδύσεις Λούστρου

Επενδύσεις Λούστρου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή...