ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Laminate: Οι επενδύσεις laminate – foil είναι πανέμορφες και διατίθενται σε έντεκα χρώματα και σε δεκάδες σχέδια παντογράφου κλασικά ή μοντέρνα με στοιχεία inox. Οι επενδύσεις laminate είναι για οικονομικές πόρτες ασφαλείας αλλά εξίσου αποτελεσματικές.

Pvc: Οι επενδύσεις pvc – plm είναι πολύ ποιοτικές και ανθεκτικές στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές. Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου, σε λευκό, καθώς και σε διάφορα άλλα χρώματα. Προσφέρονται σε πολλά σχέδια χειροποίητα και παντογράφου και η διαφορά τους με τις υπόλοιπες επενδύσεις είναι ότι τα λούκια τους είναι ντυμένα με καπλαμά. Είναι ιδανικές στην περίπτωση που έχετε κάποιο κατοικίδιο γιατί όπως είπαμε είναι πιο ανθεκτικές και λιγότερο ευαίσθητες.

Λούστρου: Οι επενδύσεις ξύλου – φυσικού καπλαμά – λούστρου είναι κατασκευασμένες από φυσικό καπλαμά ξύλου, ισόβενο αρίστης ποιότητας και λούστρο επίπλου δύο συστατικών με προεργασία. Προσφέρονται σε καπλαμάδες ανιγκρέ, δρυς, κερασιά, οξιά, μαόνι και σε πολλές αποχρώσεις ανά είδος. Οι πορτες ασφαλειας με αυτές τις επενδύσεις είναι πραγματικά σαν έπιπλο.

Λάκα: οι επενδύσεις λακα – mdf παράγονται σε ότι σχέδιο επιθυμούμε και διατίθενται σε όλα τα χρώματα της σειράς ral και φυσικά σε λευκό.

Αλουμινίου: Οι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου διατίθενται σε λευκό, σε όλα τα χρώματα της σειράς ral, σε διάφορες αποχρώσεις απομίμησης ξύλου και με inox λεπτομέρειες για πιο μοντέρνες περιπτώσεις.

Κόντρα πλακέ θαλάσσης: Οι θωρακισμένες πόρτες με επενδύσεις κόντρα πλακέ θαλάσσης βγαίνουν σε όλα τα χρώματα της σειράς ral, σε λευκό λάκα, σε όλες τις αποχρώσεις ξύλου και στην κορυφαία ποιότητα υλικού μουρίκη. Ιδανικές για εξωτερικές συνθήκες και κατάλληλες ακόμη και για περιπτώσεις σπιτιών που βρίσκονται στη θάλασσα η ψηλά στο βουνό, σε περιοχές δηλαδή με αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Επενδύσεις Laminate

Επενδύσεις Laminate

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ LAMINATE ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν θέλετε να θωρακίσετε το σπίτι σας με μια πόρτα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψετε εσάς και...

Φυσικός καπλαμάς

Φυσικός καπλαμάς

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ & ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού...

Επενδύσεις αλουμινίου

Επενδύσεις αλουμινίου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αν χρειάζεστε μία πόρτα ασφαλείας η οποία θα παρουσιάζει αντοχή στο χρόνο αλλά και στις...

Επενδύσεις Λούστρου

Επενδύσεις Λούστρου

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας των κορυφαίων ευρωπαϊκών εργοστασίων DIERRE Ιταλίας και DE LOME Ισπανίας με δυνατότητα πιστοποιημένης κάλυψης της ασφάλειας σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναβαθμίσεις

Ολοκληρωμένα πακέτα αναβάθμισης της ασφάλειας της θωρακισμένης σας πόρτας με κλειδαριές νέου τύπου, κυλίνδρους ασφαλείας και πολλά άλλα.