ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Dress Room

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Όμως, ο βασικός στόχος αυτής της συγκεκριμένης  κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική.

Το dress room είναι αναντίρρητα το ιδανικό μέρος για την απόλυτη οργάνωση των ρούχων και των υποδημάτων. θα πρέπει η ντουλάπα να είναι ευρύχωρη και λειτουργική. Ας μην ξεχνάμε ότι σκοπός της είναι να δημιουργήσει έναν χώρο αρμονίας και τάξης, στον οποίο θα μπορούμε να περνάμε αρκετό χρόνο σκέψης! – και όχι μια επιπλέον αποθήκη.

Η ντουλάπα (Dress room) μπορεί να είναι ένα τέλειο μέρος για την απόλυτη οργάνωση των ντουλαπιών και για όλα τα ρούχα. Θα πρέπει σίγουρα να είναι ευρύχωρη, αλλά πρέπει επίσης να είναι λειτουργική. Έχει  σκοπό να δημιουργήσει μια απομονωμένη ατμόσφαιρα, όπου μπορούμε να περνάμε αρκετό χρόνο σκέψης.

Η ύπαρξη ενός τέτοιου χώρου σε μια οικία συνδυάζεται συχνά με πολλά τετραγωνικά μέτρα. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι απαραίτητο ούτε η γκαρνταρόμπα αλλά ούτε η οικία να έχει μεγάλες διαστάσεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχει καλό φωτισμό αλλά και έναν ολόσωμο καθρέφτη, για να μπορούμε να αξιολογούμε την εμφάνισή μας. Επιπλέον, η τοποθέτηση ενός μικρού βοηθητικού επίπλου, μίας καρέκλας ή ενός  πουφ θα μας χάριζαν περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων κατά την διαδικασία της τακτοποίησης των προσωπικών μας αντικειμένων αλλά και του ντυσίματός μας.

 Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

Σχέδια & Προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ανοιγόμενες ντουλάπες

Ανοιγόμενες ντουλάπες

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου μας, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας...

Συρόμενες ντουλάπες

Συρόμενες ντουλάπες

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Όταν κάνουμε επιλογή συρόμενης ντουλάπας θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το επιπρόσθετο βάθος που έχει η ντουλάπα λόγω των σιδηροδρόμων και του συρόμενου...