ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Ανοιγόμενες ντουλάπες

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου μας, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγόμενες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, σχεδιαστικές καινοτομίες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα.

Προσφέρεται η δυνατότητα να τοποθετηθούν ράφια με κρυφό φωτισμό, συρτάρια με μηχανισμούς, ασανσέρ ντουλάπας και θήκες για πολύτιμα αντικείμενα. Επίσης, προαιρετικά η μπάρα για τις κρεμαστές μπορεί να επενδυθεί με κέδρο, ένα ξύλο που έχει αποδειχθεί ότι διώχνει τον σκόρο.

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες μπορούν να σχεδιαστούν για κάθε κρεβατοκάμαρα.

Εγγυόμαστε για μία άψογη συνεργασία και συνέπεια παράδοσης εντός του επιθυμητού χρονικού πλαισίου. Ελάτε στον χώρο μας για να καλύψουμε μαζί κάθε σας ανάγκη!

 Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

Σχέδια & Προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Συρόμενες ντουλάπες

Συρόμενες ντουλάπες

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Όταν κάνουμε επιλογή συρόμενης ντουλάπας θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το επιπρόσθετο βάθος που έχει η ντουλάπα λόγω των σιδηροδρόμων και του συρόμενου...

Dress Room

Dress Room

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Όμως, ο βασικός στόχος...