ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Καλέστε μας για να βρούμε τη κατάλληλη κλειδαριά στη σωστή τιμή για εσάς.

Επίσκεψη για εκτίμηση κόστους, επιπέδου ασφαλείας, χωρίς χρέωση. Υπέυθυνα, άμεσα, εγγυημένα.

Η αντικατάσταση των κλειδαριών με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου είναι  άμεση προτεραιότητα. Η ύπαρξη διαρρηκτικών εργαλείων και τα αυξανόμενα κρούσματα διάρρηξης το επιβάλλουν. Οι τύποι κλειδαριών που προτείνουμε και τοποθετούμε είναι δύο.

1) MulTLock Esety Omega plus ( με το χαρακτηριστικό αιχμηρό τρίφτερο κλειδί) και  2) σώμα κλειδαριάς MulTLock με defender του οίκου Disec και κύλινδρο ασφαλείας διαφόρων τύπων ανάλογα με το επίπεδο αντιγραφικότητας και το βαθμό ασφαλείας. Αναλυτικότερα:

1 . Mul-T-Lock Omega Plus Κορυφαίας τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία). Αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς, παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία και μακροζωία. Παραδίδεται με έναν βασικό συνδυασμό κλειδιών και επιπλέον με την παροχή δύο συνδυασμών αλλαγής.

Η αλλαγή γίνεται εύκολα και από τον ίδιο τον χρήστη ώστε σε οποιαδήποτε αιφνίδια απώλεια κλειδιών να είστε ασφαλείς. Διαθέτει πρακτικό κλειδί με πτυσσόμενη κεφάλι Είναι εγκεκριμένη από το ΙΤΑΛΙΚΟ “ISTITUTO GIORDANO”. ( http://www.mul-t-lock.it/public/userfiles/files/Certificazioni/certificazione3.pdf ) Συμβατή με τους περισσότερους τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας. (CISA, SECUREMME , POTENΤ, MOTTURA, TESIO, ATRA κ.λπ.).

2 . Κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου Mul-T-Lock LOS. Νέας τεχνολογίας κλειδαριά LOS (Lock Out System). Η LOS είναι μία κλειδαριά που διαθέτει μηχανισμό υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, η οποία λειτουργεί αθόρυβα και αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος . Σε πιθανή προσπάθεια αφαίρεσης του defender ή και του κυλίνδρου, o νέας τεχνολογίας καταπέλτης (relock) ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά. Πάντα σε συνδυασμό με επιστόμιο προστασίας (defender) της DiSec και κύλινδρο ασφαλείας αποτυπώσεως Mul-T-Lock. Επιτρέπει τη μελλοντική αναβάθμιση της εύκολα, χωρίς να απαιτεί αποσυναρμολόγηση της πόρτας εκ νέου. Αναβάθμιση όλων των θωρακισμένων θυρών με high end λύσεις προσβασιμότητας όπως μαγνητικά defender, αναγνώστες δακτυλικού αποτυπώματος, ηλεκτρονικής καταγραφής εισόδου κ.α. Αλλαγή κλειδιών, τύπου χρηματοκιβώτιου, θωρακισμένης κλειδαριάς. Για κλειδαριές CISA, MOTTURRA, POTENT, SECUREMME, MUL-T-LOCK, ATRA, DIERRE. Δημιουργούμε νέο συνδυασμό στη κλειδαριά σας, με νέα κλειδιά,

Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

Defender, Κλειδαριές, Κυλινδροι, Κλειδιά, Ανταλακτικά

Αναβαθμίστε την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού ή του γραφείου σας, αντικαθιστώντας την κλειδαριά της με ένα ολοκληρωμένο σύστημα νέας τεχνολογίας!
Εχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλειά σας. Η ύπαρξη νέων διαρρηκτικών εργαλείων και τα αυξανόμενα κρούσματα διάρρηξης επιβάλλουν πλέον την αναβάθμιση της κλειδαριάς της θωρακισμένης πόρτας σας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι και η οικογένειά σας ή το γραφείο σας δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο από επίδοξους διαρρήκτες.

Πόμολα, Μπουλ

Δείτε και επιλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία σε πόμολα πόρτας και πόμολα επίπλων. Αν ψάχνετε για οικονομικά πόμολα πόρτας και όχι μόνο, τότε η Porta kasimatis είναι το κατάλληλο κατάστημα για να σας δώσει λύση σε αυτό που ζητάτε. Ανανεώστε τον χώρο σας έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά, αλλάζοντας πόμολα πόρτας και μπούλ εξώπορτας.

Λαβές & Μπάρες

Οι λαβές εξώπορτας εκτός από την λειτουργική χρήση τους χρησιμοποιούνται και στην διακόσμηση χώρων. Με κλασικό ή μοντέρνο ύφος οι λαβές εξώπορτας αποτελούν τα στολίδια των θυρών. Μεταλλικές λαβές εξώπορτας ή  και Ρουστίκ Λαβές εξώπορτας είναι μερικές επιλογές που πρέπει να κάνετε για να δώσετε το ύφος που αναζητάτε. Όποιο και να είναι αυτό σίγουρα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε, καθώς στο Porta kasimatis διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε λαβές εξώπορτας που θα καλύψει τις ανάγκες και των απαιτητικών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας των κορυφαίων ευρωπαϊκών εργοστασίων DIERRE Ιταλίας και DE LOME Ισπανίας με δυνατότητα πιστοποιημένης κάλυψης της ασφάλειας σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επενδύσεις

Μία τεράστια συλλογή επενδύσεων ικανή να εκπληρώσει κάθε σχεδιασμό λαμβάνοντας υπ ‘όψιν τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στους οποίους θα εκτεθεί.