ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Πόρτες Ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν στις μέρες μας ίσως και την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε στην οικία σας διότι αποτρέπει την εισβολή των διαρρηκτών στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας την προσωπική σας ασφάλεια, της οικογένειας σας, αλλά φυσικά και της περιουσίας σας. Πριν αγοράσετε μια πόρτα ασφαλείας καλό θα ήταν να γνωρίζετε τα παρακάτω.

Η πόρτα ασφαλείας είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι
Στις μέρες μας κάθε σύγχρονο σπίτι διαθέτει πόρτες ασφαλείας. Φυσικά εάν η οικία σας διαθέτει μια από αυτές ή όχι αποτελεί προσωπική σας επιλογή, ωστόσο, το να έχετε μια πόρτα ασφαλείας ως κεντρική πόρτα στην οικία σας θα κρατήσει μακριά τους διαρρήκτες. Τώρα ακόμα και εάν ο διαρρήκτης αποφασίσει να εισέλθει στην δικιά σας οικία, η πόρτα ασφαλείας σε συνδυασμό μια ακριβή κλειδαριά, σιγουρά θα τον αποτρέψει.

Από τι υλικό θα πρέπει να είναι η πόρτα;
Από όποιο υλικό και να είναι κατασκευασμένη η πόρτα ασφαλείας που θα αποκτήσετε, δεν έχει σημασία. Η αποτελεσματικότητα της εξαρτάται από το κόστος της, εάν είναι ακριβή ή οικονομική. Σίγουρα μια οικονομική δεν θα έχει την ίδια αποδοτικότητα με μια πιο ακριβή. Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν χαλύβδινες πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι πιο οικονομικές και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια.

Οι πόρτες ασφαλείας και οι διαρρήκτες
Όπως είπαμε και από πάνω το να διαθέτει κανείς μια πόρτα ασφαλείας σίγουρα θα κάνει το σπίτι του απαραβίαστο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η οικία σας δεν θα μπει στο μάτι των διαρρηκτών. Μια οικία για να είναι 100% απαραβίαστη, θα πρέπει να διαθέτει συναγερμό, κάμερες κτλ. Όλα αυτά εάν τα αντιληφθεί ο διαρρήκτης σίγουρα δεν θα επιλέξει να εισβάλει στην δική σας οικία.

Είναι ακριβές οι θωρακισμένες πόρτες;
Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε οικονομικές αλλά και ακριβές πόρτες ασφαλείας. Σίγουρα όμως όσο πιο ακριβή είναι μια πόρτα, τόσο πιο καλή θα είναι. Το κόστος φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλή είναι αλλά και από την εμφάνιση της.

Πώς να κάνω το σπίτι μου απαραβίαστο
Για να μην μπει το σπίτι σας στο μάτι των διαρρηκτών και να μην μπορεί κανείς να εισβάλει σε αυτό, θα πρέπει να διαθέτει πόρτες ασφαλείας, κάγκελα στα παράθυρα, συναγερμό αλλά και κάμερες ασφαλείας.

Πόρτες Ασφαλείας

Διαλέξτε διπλή ή τριπλή θωράκιση, τύπο και τεχνολογία μονής ή διπλής κλειδαριάς, αριθμό και τύπο μεντεσέδων, σημεία κλειδώματος καθώς και κατανομή οριζόντιων και κάθετων εσωτερικών δοκών και επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο θωράκισης για την δική σας θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας πληρούν υψηλές προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από διεθνή πρότυπα, παρέχοντας εγγυημένη ασφάλεια.

Πόρτες Εισόδου

Η ανάγκη για ασφάλεια επιβάλλει την αλλαγή των εισόδων των πολυκατοικιών με νέας τεχνολογίας ώστε να καταστεί η πρώτη άμυνα στην είσοδο ανεπιθυμήτων. Τζάμια σταθερά διπλής κάλυψης προσφέροντας αυξημένη προστασία, αλλά και ηχομόνωση/θερμομόνωση. Με δυνατότητα καγκέλων στα σταθερά. Έτσι, η πόρτα ασφαλείας εκτός από την ασφάλεια, αναβαθμίζει αισθητικά και την πολυκατοικία μας. Κατασκευάσουμε οποιαδήποτε πόρτα σε όλες τις διαστάσεις και σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου

Ειδικές κατασκευές με πλαϊνά σταθερά και φεγγίτη προσαρμόζονται σε κάθε διάσταση. Στην περίπτωση που τα σταθερά τμήματα της κατασκευής φέρουν γυαλί, χρησιμοποιείται αποκλειστικά είτε αντιβαλλιστικό διάφανο είτε triplex αμμοβολής, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία και μειώνοντας τις θερμικές απώλειες. Σε περίπτωση που τα σταθερά τμήματα φέρουν επένδυση όμοια με αυτή της πόρτας, τότε κατασκευάζονται με θωράκιση ειδικών διατομών επιτυγχάνοντας ύψιστη ασφάλεια. Με γνώμονα πάντα το συνδυασμό υψηλής αισθητικής και ασφάλειας.

Ειδικές & Χειροποιητες κατασκευες

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση ειδικής κατασκευής που αφορά στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, παρέχοντας προτάσεις και λύσεις είτε σε επίπεδο ειδικών πρόσθετων χαρακτηριστικών ασφαλείας (πυράντοχες και αλεξίσφαιρες πόρτες ασφαλείας) είτε σε επίπεδο αισθητικών χαρακτηριστικών (δίφυλλες, με τζάμι, κρυφού μεντεσέ, τοξωτές και αξονικές πόρτες ασφαλείας). Ειδικευμένοι τεχνικοί σχεδιάζουν και κατασκευάζουν για εσάς την πόρτα ασφαλείας που ικανοποιεί τις δικές ανάγκες 

Σχέδια & Προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναβαθμίσεις

Ολοκληρωμένα πακέτα αναβάθμισης της ασφάλειας της θωρακισμένης σας πόρτας με κλειδαριές νέου τύπου, κυλίνδρους ασφαλείας και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επενδύσεις

Μία τεράστια συλλογή επενδύσεων ικανή να εκπληρώσει κάθε σχεδιασμό λαμβάνοντας υπ ‘όψιν τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στους οποίους θα εκτεθεί.