ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Εσωτερικές Πόρτες Λάκα

 ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ

PORTA KASIMATIS

Για τη Porta kasimatis οι εσωτερικές πόρτες αντιπροσωπεύουν πλήρως την αρχιτεκτονική λειτουργία των χώρων, εξυπηρετώντας την ένωση στοιχείων και όχι τον διαχωρισμό τους.

H Porta kasimatis, με τη συνεχή τεχνολογική ενημέρωση, καινοτομεί φερνοντας σας πολλές σειρές εσωτερικών πορτών με πολλαπλές επιλογές προφίλ που προσφέρουν αρχιτεκτονική υπεροχή και πλήρη αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου.

Από τη διαφάνεια μέχρι τις αντανακλάσεις, από τη φυσικότητα του ξύλου μέχρι την μονοχρωμία των λακαριστών επιφανειών, η σειρές εσωτερικών πορτών της Porta kasimatis προσφέρει λύσεις για κάθε εφαρμογή.

 Το παρακάτω δειγματολόγιο είναι ενδεικτικό:

Σχέδια & Προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Εσωτερικές Πόρτες Καπλαμά

Εσωτερικές Πόρτες Καπλαμά

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Για τη Porta kasimatis οι εσωτερικές πόρτες αντιπροσωπεύουν πλήρως την αρχιτεκτονική λειτουργία των χώρων, εξυπηρετώντας την ένωση στοιχείων και όχι τον...

Εσωτερικές Πόρτες Laminate

Εσωτερικές Πόρτες Laminate

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΟΡΤΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΡΤΑ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑPORTA KASIMATIS Οι εσωτερικές πόρτες αποτελούν σημαντικό κομμάτι του σπιτιού τόσο για την χρησιμότητά τους όσο και για την καλαισθησία που προσφέρουν για αυτο και άλλωστε τα...